fredag 2 november 2012

Minnen!

Idag har vi haft en lyxig ledig fredag. Vi har städat och fixat i väntan på världens bästa storkille som kommer hem idag. Vi har också väntat på den andra leveransen från Marks viner (förgäves visade det sig - vi fick hämta den hos speditionsfirman istället).

Vi har också haft finfrämmande av mamman på sst och den stora svarta älsklingen. Barnen och maken var i extas och lillkissen drog en fyrtassladd över Cs fot ;-)

Det var ett trevligt besök och ett mycket bra surr! Tack för att jag har så fantastiskt kloka vänner med tillräckligt mycket sisu för att våga stå upp för de svaga och våga lägga problemet där det hör hemma!

När vi, och resten av Luleå, var och handlade sprang jag över denna låda gröna kulor. Å det var som att resa 30 år tillbaka i tiden! Till Strängnäs och Landet och farmor Signe! Min mammas farmor Signe hade en liten stuga på gården till vårt sommarställe. Därinne luktade det gammal människa och tiden hade stått still. I det lilla köket låg farmors löständer i ett glas och det fanns alltid Fazers gröna kulor och tid för oss!

Ha en fin allhelgonahelg och minns alla som inte längre är med oss och krama varandra hårt och länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar