tisdag 1 maj 2012

Vilken Valborg!!

Åh vilken härlig Valborgshelg vi har haft! Vi har varit lediga i dagarna fyra och solen har värmt våra vintertrötta väsen. I fredags hämtade vi två geggiga lertroll från skolan och förskolan. Vi grillade till middag och njöt av solen!

I lördags var det vattengympa och lunch på stan med fina L - härligt att hinna med lite samvaro ibland. Vi har verkligen varit ute den här helgen. Det är fantastiskt att vara ute och cykla och se hur landet vaknar och vintern drar en sista suck!

Igår var det valborg och vi grillade med mannens brollor och brudar- det är alltid lika roligt. Efter en minst sagt blek Valborgseld blev det bastu och badtunna på SST med schnygga brudar. När jag gick de dryga två kilometrarna hem vid halv ett- snåret var det verkligen fridfullt ute!

Helgen har avrundats med cykeltur för att se första maj rundan, en motorcykeluppvisning runt fyrkanten. Många snygga åk och flera läckra ekipage hann vi se. En fika på stan och en kaffe på sst var kronan på verket! Nu ladda om för styrelsemöte med scouterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar