onsdag 3 november 2010

inspiraton och ground zero

Äntligen har bygget på vår baksida kommit i gång! Jag kämpar med att visualisera hur det ser ut när det är färdigt för just nu ser det mer ut som ground zero än min fina baksida. När traktorn kom rök jordgubbar och allt ;(Veckans tisdagsinspiration på inspirationsfabriken är stilleben. Jag måste erkänna att vårt hus inte består av så många vackra sådana(om inte en hög kläder eller leksaker räknas som stilleben). De här två är de jag kunde tänka mig som någon inspiration.

En ljuvlig liten tänkargrodpris med två hjärtan.

Tavellisten i vardagsrummet. Den gulliga hjärtan på tråd har jag fått av bästa svärmor och tavlan med tallarna har ängelfaffa gjort.
Igår hade vi besök av bästa svärisarna och bästa farbrorn. Det är alltid lika uppskattade besök! En ny TV-bänk har det hunnit bli också ;) det är tur att mannen är lika stort loppisfan som jag själv och att faffa fanns till hands som bärhjälp!
Imorgon är det Halloweenfest på dagis. Det betyder tidig morgon för att få ordning på prinsessan Leia och vår kära Rapunzel.
Annars försöker jag få någon balans i det liv vi kallar vårt. Det går i 280 knyck emellanåt och jag hänger inte alltid med i mina egna svängar, men kanske jag får kläm på stegen i den här dansen också - eller är det kanske disco där alla stilar och moves är tillåtna? I sådant fall är det bara att damma av platådojjorna och sätta snurr på dicokulan.
Ha en skön onsdag!


2 kommentarer:

  1. Ha, det blir spännande att följa tillbygget. För du dokumentera med bilder på bloggen! Må så gott!

    SvaraRadera
  2. självklart!

    Ha det gott och hoppas att vi ses snart.

    SvaraRadera