söndag 31 oktober 2010

bus eller godis.

Nu är det Halloween!

Det betyder bus och spöken i varenda vrå. Här har vi laddat länge för detta - det vet ni som hängt med här ett tag. Vi har tillverkat Halloweenkosymer och fixat peruker under lång tid. Här i norr är inte Halloween någon jättestor högtid, det mest barnen som ser sin chans att klä ut sig. Jag var i Stockholm i onsdags för en fantastisk kurs på fakultetskurser om juridiken i E-förvaltningen. Jag hade några viktiga uppdrag åxå - fixa peruker på Buttrix till exempel. Det vara bara ett problem. Det var 200 meter lång kö för att ens komma in genom dörren i affären! Inte ens den mest hugade utlädningsfantasten härdar ut med 200 meter kö. Så det fick bli plan B och peruker någon annanstans.

Här är vår fina pumpa! Han har vissa drag av halvsidesförlamning men har gör jobbet som ljusbärare i oktobermörket.Vår fina Ariel på väg på Halloweendisko!

Närbild på den förbaskade fenan.
Nästa goda nyhet är att vi äntligen ska få bygga ut vårt lilla hus! På onsdag kommer fina byggfirman och ska börja gjuta plattan till utbyggnaden.

Så här ser det ut idag - ett fult hål mellan husen. (men en himla snygg rumpa på bästa maken)

Vägen till fin utbyggnad går via hemsk baksida :(
Friggebodan är just nu på väg att sågas i småbitar och forslas till återvinningen.
Förhoppningsvis är här en riktig lummig och härlig baksida nästa sommar. I utbyggnaden ska vi rymma ett sovrum som får fönster ut mot fina baksidan och innanför detta blir det ett pysselrum. Enligt byggfirman kan det bli färdigt till jul - tänk att få flytta in i nytt sovrum lagom till jul. Det vore verkigen härligt.
Ha en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar