torsdag 4 november 2010

En riktig prinsessa?

Idag har det äntligen varit Halloweenfest på dagis! Det var två lycklinga och förväntansfulla donnor som gled iväg på dagis. Lilla S skulle ju promt vara Rapunzel (hon som tillbringade sitt liv i ett torn med håret som växte ner och häxan klättrar upp). Arielperuken fick återanvändas till Rapunzel eftersom den var den med längst hår.

Enligt personalen på förskolan har hon vägrat att ta av sig peruken på hela dagen så på eftermiddagen var den inte fullt så snygg...
Pinsessan Leia laddar upp med lasersvärdet i högsta hugg.

Se upp alla häxor och troll för här kommer vi!
På eftermiddagen skulle vi in en snabb sväng på lill-ICA här på kvarteret. De här dagarna har vi finbesök i lilla staden på kronpronsparet är på besök. Jag har hela dagen försökt att planera att unvika detta kaos. Det var bara det att när vi kliver ut från ICA kommer kornprinsparet ut från skolan som ligger brevid. Tjejerna var nyfikna och vi gick fram och tittade och vinkade. Men lilla S var besviken och är fortfarande inte övertygad om att Viktoria verkligen är en prinsessa "hon har ju ingen klänning!"
Nu tittar jag på Babel på SVT om Morgan Alling och hans bok kriget är slut. Den står högt i kurs på min "måste läsa lista"
Ha en skön torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar