onsdag 20 oktober 2010

nya kort

Veckans tema från inspirationsfabriken är kuddar. Det är - helt ärligt- ett område där jag inte kan bidra med någon inspiration. Jag är inget fan av mycket kuddar och de få vi har ligger oftare efter golven eller med ett barn på än snyggt arrangerade i soffan!

Därför får inspirationen bli lite nya kort istället, kanske inför julkortssäsongen. På tal om julkort tänker jag på bästa L på sst som formulerat varför hon skickar julkort och jag kan bara instämma i det. Vilkn tur att du finns och kan sätta ord på det vi andra bara gör utan att tänka på varför!

Här kommer lite nya kort!

Här ett kort till en ny liten tjej.

Stämplade motiv från panduro. Kanterna chalkade med olivgrönt. Rutit papper som bästa mannen köpt på Tradera. Band från sybehörsaffären. Nyckeln till framtiden är från Dollarstore. Den lilla barnvagnen är en knapp som jag klippt bort bygeln från. Välkommen till världen är stämplat med stämpel även den från panduro.

Ett grattiskort med bandstängning. Papper från panduro och gömmorna.

Här ett siluettkort. Stämpeln från clearstamps. Zigzag-band från bästa Lunkan i Mönsterås som älskade mamma köpt och skickat på posten. Stenarna från Clas Ohlsson.


Insidan av samma kort är stämplat med samma stämpel med vit stämpelfärg. Svirlarna är från ett stämpelpaket från panduro.


Scrappa lungt och ha en skön onsdagkväll!1 kommentar:

 1. Hej!

  Behöver hjälp med ett val, slänger ut mina funderingar till alla på min blogglista.

  Titta in om du har lust.

  Trevlig helg
  AC

  SvaraRadera