söndag 11 mars 2012

Receptet på en lyckad helg

Jag sitter just nu och tittar på så ska det låta med Lili och Sussie - min barndoms idoler. Jag var Lili och syrran var Sussie och frågan var vad kärleken har för färg. Det var tider det!!

Annars är vi ett ganska mört gäng här hemma på vår gata i stan. I fredags trotsade vi snöstormen och packade in hela tivolit inklusive katt och hund och drog norröver mot bästa

Barnen var heltaggade för vad som komma skulle och hade väldans svårt att somna och gjorde, sin vana trogen, morgon vid 05:30 snåret. När resten av familjen dvs. Jag och tonåringen hade hasat ur sängen kunde vi konstatera att snöstormen ersatts av kalasväder! Vi packade åter in oss i blåa faran ( katten fick stanna med svärisarna. Fyra hundar och sex ungar blir för mycket för hans gamla hjärta) och drog mot fina vänners stuga. Där bjöds på en heldag med nya vänner, gamla vänner, skoteråkning och god mat. Det var alldeles fantastiskt att se nyförvärvet köra skoter som en riktig finne. Dagen till ära iförd finskjorta och träningsbyxor. Jag anar någon kommunikationsmiss angående lämplig klädsel för ändamålet :-) men köra skoter det gick alldeles utmärkt! Vi hann också med mumsig tårta och att skåla för den naturliga!

Äldsta dottern har levt hela helgen i ditt favoritprogram bulldogg. Var hon än har vänt sig har det varit en hund! Himmelriket med andra ord!

Ha en kanonsöndag alla fina!!

1 kommentar:

 1. Men hej och hallå!
  Vad roligt att du minns lilla mig.
  Trevligt att återvända hit också.
  Må så gott och ha en toppenhärlig måndag.
  AC

  SvaraRadera