onsdag 7 mars 2012

Dagens fynd eller grodan boll?

Idag har jag fyndat, tror jag. Jag har inhandlat en illgrön klänning. Det blir förhoppningsvis kanonsnyggt MEN det kan också se ut som att jag är på väg på maskerad utklädd till grodan boll ( eller en rugbyboll i ett hopfällt parasoll om det vill di riktigt illa). Den gode maken tycker alltid att allt är "jättesnyggt" vilket troligen innebär:
1. Han är en naturlig diplomat
2. Han vet inget om mode
3. Han går ändå hela tiden omkring och föreställer dig mig utan kläder :-)
Jag misstänker att det kan vara någon slags kombination..

Klänningen är lite för lång, men jag tror jag chansar och tar den till jobbet i morgon för smakråd från stilfulla och schnygga kollegor och modedemokrater. När jag ändå höll på köpte jag örhängen för 15 spänn ( fyndvarning). Jag erkänner att jag helst skulle vilja ha vintage äkta smycken, men än så länge tillåter inte plånboken annat än drömmar..

Idag har vi torsdagsstädat på onsdagen omutifall att någon ramlar in för att betrakta förfallet imorgon. Jag tror att jag måste göra dödskallenaglar för att känna att jag inte är alldeles uråldrig. Det finns ju dock en viss risk att det är just det jag bekräftar - att jag håller på att bli en sån där tant som inte vill "bliva stur".

Vet ni förresten att det bor en orkideexpert i mitt hus. Idag när jag fick för mig att vattna den enda stackare vi har fick jag en lång utläggning om Bosse Rappne hit och Bosse Rappne dit. Allt detta från någon som tror att krukväxter överlever utan vatten och öppet fönster- när det är
-20 grader ute!!

1 kommentar:

  1. Ska bli spännande att se klänningen live i morgon. Ser mkt snygg ut på bild!

    SvaraRadera