onsdag 5 januari 2011

Long time no see

Nu är julen slut slut slut..

Här håller vi för fullt på att plocka undan julen och förbereda för vår och tulpaner (jo jag vet att det blir vår någon gång i april i den här delen av landet). Dessutom börjar vi äntligen se ljuset i renoveringstunneln! I sovrummet saknas endast fönster (!) och de hederliga gamla listerna :) I pysselrummet saknas bara listerna så kan jag bära in mitt lilla skrivbord på 3,5 x3 meter som älskade mannen fyndat gratis på Blocket. Det är ett motorskrivbord vilket är toppen för mig som vill stå och pyssla. Nu är det bara att ge sig ut på pysselrumsinspirationsjakt.

Nya toan är in the making och jag väntar på att får slänga ut toan och handfatet från den gamla "sockerlådan" så jag kan sätta upp hyllor och förvandla den till skafferi!

I och med att sovrummet är "klart" fick flickorna flytta isär och in i egen kuppe. Det var lite som ett sådant där pussel där man flyttar runt bitarna men alla sitter fast i ramen. Så här blev i alla fall resultaten. Det är ju tre damer med väldigt olika smak! Här kommer Rosetta alias lilla S


Färgen på sängen har hon valt själv på affären. Hon vårdade färgburken som kronjuvelerna på vägen hem från affären.


Korgen för dockorna kommer från ICA MAXI.

Hoppsan! En tomte kom visst på besök också. Stora J var skeptisk till tomten och menade att det skulle vara bästa maken som var tomte. Döm om förvåning när det kliver in en annan tomte - med mörkt skinn och mycket snygg badrock! Tack snälla J för att du räddade oss.

Herr Sixten njuter i nya sängen. Vi beställde en ny säng till vårt nya sovrum. Den andra hade genomlevt två bebisar med allt vad det innebär i kladd och gegg så nu var det dags för en ny. Det var bara det att den var gjord för jättar - jag måste ha stege för att komma upp i sängen som går mig till midjan! Hmm vi får nog skruva bort benen på sängen.


Bonus J har fått en större säng och ett större rum. En sänghimmel som anstår en riktig prinsessa och en spegel med bling bling blev kronan på verket. I övrigt ryms ett skrivbord, en bokhylla, ett sminkbord och ett rejält klädskåp.

Stora C har det minsta rummet - främst för att hon har minst behov av grejor. Sängen har hon valt själv på blocket och pysselsekretären tronar stolt framför fönstret. I den skapas alster av allehanda slag. På förmiddagen i dag har hon haft vernissage med sina alster uppsatta med häftstift lite överallt i rummet. Fina trasmattan har bästa mommo vävt.
Ha det gott

2 kommentarer:

 1. Ni har fått det jättefint och det kommer bli fantastiskt fint när det är klart.

  Jättefin blogg du har också!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Skrev i mitt inlägg om färgen som jag målat spegeln med. Men du kanske inte har läst det.
  Jag har grundat med grepp grundfärg, färgen finns tyvärr inte längre. Världens bästa färg, man kan måla på alla material och färger med den.
  Ha en skön fredagskväll
  AC

  SvaraRadera