tisdag 11 januari 2011

checklista renovering

Här kommer en liten checklista för vår renovering:

hall - nästan klar
sovrum - fönster saknas kommer i slutet av januari
pysselrum - väntar på elektrikern och några hyllor- annars klart!
skafferi - klart!
kök - klart!
vardagsrum - slipa och måla en väggsnutt
nya toan - golv klart! Med lite tur är den färdig till helgen (då ska dörren vara på plats annars är den inte färdig!
bastukammaren-allt kvar :(

sen saknas så klart en list eller två ;)


Här är mitt fina skafferi! Det är lite rörigt än så länge, men det gör jobbet. Nu är det bara att ge sig ut och leta snygga plåtburkar och vackra glasburkar.

Min fina expedithylla som jag köpte på Blocket för en femhundring. Tur att mannen och jag är starka så vi fick hem den. Hit har jag beställt de här fina förvaringshållarna för 32x32 papper. Den rosa ska jag ha till mönstrade papper och de genomskinliga ska jag ha till cardstock.
Mannen har fått i uppgift att konstruera ett ställ för sticklets och pearlmakers.

Fler bilder från min pysselförvaring. Här promarkers, band och tags.


Mina fina hatthylla som jag fyndat på Blocket. Den ska vara för gäster när vi byggt klart den platsbyggda storebrorsan, men det var ljuvligt att få upp kläderna från köksgolvet!


Spana in det här läckerbitarna! Det är ju så vårliga att man vill bita i dem. Det tycker för övrigt katteländet också. Han har redan ätit upp en blomma och två blad. Nu får jag gömma buketten i skafferiet när katten är ensam hemma. Vasen fick jag i 30-års present av mina fina kollegor. Det är en mine från Kosta. Mycket snygg tycker jag.
Ha en skön tisdag.
1 kommentar:

  1. Ja, ni ligger då inte på latsidan!Snabbt jobbat, ni kommer få jättefint! Vad fint det blev i skafferiet. Expedithyllorna är verkligen grymma när det gäller förvaring.
    /Camilla

    SvaraRadera