torsdag 19 juli 2012

kort till fin tant

På lördag fyller fina ex. kollegan M 65 år Hurra! Vi firade henne med dunder och brak i höstas när hon gick hem från jobbet. Nå hon fyller ju faktiskt inte förrän nu så det måste uppmärksammas.

Glad i hågen gav jag mig på ett choklardkort som jag spanat i hos fina Lottas vrå. Jag uppdrog till maken att införskaffa chokladen och gav mig ikast med att tyda min liftade skiss. Redan när jag skar till papprena anande jag oråd, men fortsatte min färd mot färdigt kort. Jodå mycket riktigt. Kortet är anpassat för styckebitar (3 för 10 du vet). Maken hade ju inhandlad  2 stycken 100 grams choklad och två styckebitar kändes som en fjuttig 65-års presen.

Vad göra?

Nå jag tjurade en stund (med maken åt upp chokladen) och gav mig till slut ikast med ett zig-zag kort. Här är resultatet - det blev rätt OK. Som present blev det en trevlig handkräm från Bodyshop och ett glassogram från pressbyrån.. 
 Ett tårtpapper som dekoration. De ljuvliga igelkottarna kommer från Penny Black. Det här är stämplar men de finns också som superfina stickers.
 Kortet utvecklat med hälsningen på vänstersidan

 Närbild på kotte och muffin. Sticklets på hjärtat

 Lite blingbling blir man aldrig för gammal för.

 En liten extra hälsning på baksidan...

Jo det var en sak till...

Imorgon får jag gå på semester, som den sista tappra av kungens kvinnor har jag hållit ställningarna på stora lilla myndigheten. Imorgon är det äntligen dags för fem veckors värförtjänt ledighet!
Detta måste visas på kontoret - på mitt sätt såklart!

1 kommentar:

  1. Så skönt med semester! Jag har jobbat en vecka nu och undrar om jag verkligen hade 4 veckor, de gick så rackarns fort! Hoppas ni får en härlig semester och väldigt fina kort.

    SvaraRadera