söndag 14 juli 2013

Äntligen

Så är den äntligen den hett efterlängtade semestern här. I alla fall för fyra femtedelar av oss. Maken har fortfarande en vecka kvar av hårt slit på arbetet. Jag och tjejerna har bestämt att nästa vecka får pappa smyga iväg i sin ensamhet och när tjejerna vaknar får de komma och fisa i stora sängen :) 
Det känns alldeles underbart att inte behöva tvinga upp dem på morgonen utan ta dagen som den kommer - det kan regna hela semestern det kommer ändå att bli bra!

Med tanke på vilka fina stola mannen fyndade åt mig får det gärna bli sol i alla fall en stund varje dag. 
En trevlig blomma i krukan och en kopp kaffe på pallen så är jag redo för sommarpratsmaraton!


Han är allt en fantastisk sakletare den där mannen. De är rostiga skönheterna kom i par och är bara alldeles underbara. De kommer att bli så fina framåt hösten när mörkret kommer och man kan sitta ute i finstolen och mysa med ljus i mörkret.


Det är kalashelg i vår lilla stad och när man är väldens mest katastrofväntande bonusmorsa tar det en del på krafterna att ha finaste tonårsskatten ute på nätterna och sen, när han är tryggt förvar i sin säng, upptäcka att småskatterna tänker slå upp sina gröna och bruna bara ett par timmar senare. Det får bli många koppar kaffe i solstolen idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar