fredag 1 juni 2012

After dagis

Idag har vi avslutat firandet för lilla S. Jag fick en toppenide från jobbet. På fredagseftermiddagarna är det extra lugnt på leklandet i vår stad. Så istället för ett kalaspaket för dyra pengar blev det : after dagis! Det blev en mycket lyckad tillställning med närmare 20 lyckliga barn som röjde järnet på leklandet.

After dagis innebär att partyt är på fredag eftermiddag. Man betalar sitt eget inträde till leklandet och det är presenten- att just du vill vara med och partaja. Kalasbarnet bjöd på mat från barnmenyn och sen var det fullt ös i leklandet till barnen storknade.

Mycket riktigt var det lugnt och det var nästan bara vårt gäng där. Annars kan det vara ganska rörigt, särskilt om man har små barn.

Nu gick det bra, stora C gick ut hårt och vurpade in genom en dörröppning det första hon gjorde. Hon hann också med en monstervurpa i den värsta rutchkanan annars var det inga missöden!

Trots att vi önskade bort presenter kom det några sådana. Alla jättefina och det mest spännande är dinosaurieägget som ligger i köksfönstret. Kläckning är utlovad inom några dagar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar