fredag 29 juni 2012

Utkonkurrerad

Ja så är det! Mina egenhändigt framfödda barn har övergivit mig och sin far!

Den lilla prinsessan åkte i eftermiddags med sina farbröder till fajfaj och fammo i vackra Tornedalen. Med sig hade de dessutom lilla hunden C och det gjorde nog inte saken sämre... Det är en hund i lilla S smak, hon som önskade sig en chiuaua i julklapp, och eftersom hon inte fick någon förra året måste hon ju få en i år...

Storbruden hängde med hela högen grabbar och mamman från sst till deras paradis. Med sig har de ungens mål med resan hundarna med stora H.. Det är bara att inse att den ungen kommer att ha huset fullt av hästar och hundar när hon blir stor.

När den lilla provar negligeer på Lindex ( jo det är sant och ja hon är 5 år och nej hon fick inte köpa någon- " men mamma det ser ut som barnkläder" ?!)
Då suckar den stora och ska absolut inte ha något " kan vi gå till djuraffären nu" väl där kan hon gå runt i timmar och ska veta namnet på varenda frösort och klappa varenda djur i hela affären...

Nå maken och jag tog tillfället i akt och cyklade till stan. Planen var ett besök på hemmagastronomi för deras fredagsmingel. Det såg trevligt ut men var knökfullt. Det fick bli ett glas rött på bistro Norrland istället. Det var det värt dit försöker vi gå fler gånger. Mycket trevlig personal och bra sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar