fredag 10 september 2010

tisdagsutmaning på fredag

På trevliga gänget inspirationsfabriken får man varje tisdag en utmaning. Den här veckan var det barnrum - kul!
Här kommer mina bidrag


Hos oss bor en snart nioåring dam som har mycket precisa årsikter om hur saker och ting ska se ut och fungera. Eftersom rummet är husets minsta måste det fungera för allt. Därför valde vi ett sminkbord som kombinerat göra sig fin, och skrivbord. bordet är fyndat på återvinningen och därefter målat vitt (väldigt oväntat :) )

Sängen är ett blocketfynd som utrustats med sänghimmel från ikea och ett ärvt överkast. Överkastet är mjukt och ulligt och Sigges favoritplats just nu!


I familjen finns ytterligare två små damer 3 och 5 år gamla. De delar rum och som just nu är inspirerat av Tingeling. Det innebär att våningssängen föreställer en lövkoja med Löva Löv från ikea och massor med grönt tyg i taket av underslafen. Det finns också en hel del fladdermöss och andra läskiga typer där. Den mest älskade pjäsen är det gigantiska Barbiehuset! Det finns några fina detaljer också! En hel del av leksakerna bor istället i lekstugan som tronar på gården.


här massproduceras teckningar och brev till älskade fammo och faffa! Ett blocketfynd som målats - håll i er nu - vitt!full lek! inte så tjusigt men fantastiskt!Den underbara dockvaggan har älskade kollegan M ropat in på auktion till tjejerna! Pippi och hittekaninen samsas under filten som gammelmommo virkade till att C skulle födas.


en tavllist med älskade ting. Tavlan med mamman och barnet är köpt på loppis. Den lilla nallen är en present på nallens dag.


Nu fredagsmys med alla brudarna och älskade maken!


Ha en skön helg. Här blir det plantering av höstblommor och höststädning på gården.


Maria
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar