lördag 19 juli 2014

En magisk dag!

Vilken dag det varit idag. Det är en sådan där dag som jag kommer att bära i hjärtat länge länge.
Först denna värme, denna ljuvliga, men slitsamma värme. Och i denna värme har vi återsett den bästa av alla Leijonflockar. Den som började med att två kära tonåringar fick skriva till kungs, då för en väldans massa år sedan. Nu med många som kommit till och, tyvärr några som fallit från, ses vi hos bästa mormor som delar ett namn med stora C.

Vi är en härlig brokig skara på närmare 20 personer. Det brukar vara knytkalas med världens mumsigaste mat och alla pratar i mun på varandra. Några om fotboll, andra om vad som hänt sen sist och några om att börja sjuan och alla andra ämnen där emellan. 

Efter detta sammelsurium av människor och röster våldgästade vi världens bästa L med familj på Halsön  Luleå skärgård.


Vi var alla helt lyriska! Vi har badat, åkt båt, sett farbröderna försöka göra volter med blandat resultat, ätit godaste maten, lärt känna nya människor och spanat på båtar och flygplan i skärgården.Vi blev kvar ända tills solen började gå ner över vattnet och dimstråken började dra in.


Maken och lånehunden - de riktiga landkrabborna

Tur att vi hade sådan utmärkt kapten!


Tack alla fantastiska människor i detta stora härliga gäng. Tänk att med många vänner i sitt liv får man möjlighet att uppleva allt möjligt trevligt. Å det till på köpet med alla dessa trevliga människor.

Ha nu en skön lördag alla fina, om bara en knapp halvtimme är det söndag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar