söndag 25 augusti 2013

"udda repstumpar..

..för korta att användas men bra att ha"

Vilken vecka vi har bakom oss. Det har varit fullt ös med första skolveckan. Hemma har en ny soffa fått flytta in och den gamla slitna flytta ut. Den var så risig att den får nytt liv som reservdelar till andra soffor. Undra i vilken skepnad den återuppstår? Sixten gillar den nya soffan. Han gillar inte när man möblerar om utan blir väldigt orolig. Han var dock nöjd när spektaklet var klart.

vi vände på möblemanget för att slippa lite sladdar. Då kom finaste stegen från stugan till användning. Det ska komma en plättar i luften i den fina urnan.


Lite pyssel har jag hunnit med. Ett fotoalbum och 
en presenttag till allra finaste vännerna


närbild på tagen


På insidan av albumet har jag skrivit ett citat som passar väl in på mottagarna.
 Att alltid sprida glädje och välkomnande omkring sig är värt att uppmärksammas.


Runt paketet fick det bli snyggt papper från.... IKEA.. 


Veckan avslutades i fina Tornedalen i sensommarskrud.
Finaste tjejerna på kalas. Är man bjuden på firande av 10-årig bröllopsdag är det ju bröllopskläder som gäller. Här i vintagetappning C:s fina pälsjacka hade jag på vårt bröllop och den är skapad av min mamma för mer än 30 år sedan. Lilla S tyckte att den 30 år gamla näbbklänningen behövde få komma ut och dansa igen. Och hon är faktiskt snyggare i den än vad jag var - för 30 år sedan :-)


Det var en härlig kväll med fantastiska människor, god mat och fina minnen. Tänk att det är 10 år sedan den där galna dagen som började vid 08:00 med håruppsättning, fotografering, köra 20 mil, byta om på handikapptoaletten i kyrkan, maken som till sitt förtret blev misstagen för kyrkvaktmästare och sedan ett känslosamt bröllop och partaj. Det är tur att det hänt så mycket annat roligt, tokigt, ledsamt och vackert i våra liv att vi inte hunnit med att fatta att hela 10 år gått - för jag tänket inte bliva stur - så det så!När jag skriver det här inlägget står landet runt på i bakgrunden. Där visar de en man som har en byrå med etiketter på lådorna. Bland etiketter som ljus och knappar finns de fantastiska etiketterna "udda pusselbitar" och "snörstumpar för korta att använda men bra att ha". Det känns som en bra summering av den här veckan och kanske till och med livet i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar