onsdag 1 maj 2013

Väldig vila i valborg - eller?

 Så har hon då varit och farit den där Valborg (grattis fammo!!). Vädret var på polisens sida och det var kallt och snöblandat regn. Vi tog oss i alla fall ut till brasan och fick bevittna hur de försökte tända den genomblöta brasan. Det gick så där..

Lite grillkorv hann vi i alla fall få i oss. Tänk att april redan är slut. Det känns overkligt! Här kan man inte kalla maj för någon sommarmånad, vi har fortfarande snö kvar och krokusarna har just börjat blomma.

Det vi har är det magiska vårljuset!

Idag har vi inte tagit det första majlugnt. Vi har farit runt och spanat in första maj rundan med motorcyklar. Vi har farit runt och handlat till stugan. Tänk vad man behöver! En gräsklippare, en dammsugare, städgrejor, leksaker och kökshandukar. Bara för att nämna några grejor. 


I parkeringshuset bakom ett av stans köpcentra var det bakluckeloppis. Det var fullt med folk och vi lyckades fynda två Agamstolar från IKEA till stugan. En hundring vardera - som hittat. Det är verkligen suveräna stolar. De ser ut som små pinnstolar med långa ben och funkar lika bra vid skrivbordet som vid matbordet.

En stor kasse plasthästar för 20 kr var barnens bästa fynd! Hästarna och två små hammare från Willys tog fram skaparlustan hos tjejerna och genast skulle ett stall snickras.

Undra vad de säger när de får fria händer i snickarboden i stugan.. Få se vad de uppfinner, de är ju väldigt förtjusta i Phineas och Ferb så vem vet vad de uppfinner :-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar