måndag 31 december 2012

Årets sista dag

Så var den här. Årets sista dag och makens inträde i medelåldern. Det har som vanligt varit en galen vecka fram till nu. På grund av lite taskig planering har vi ju lyckats pricka in två födelsedagar mellan julafton och nyårsdagen. Därför har vi haft huset fullt med folk i flera dagar.
 
Men jag gillart! När min lilla bebis fyllde sju år den 29 december var huset fullt av farbröder, fina tjerer och farmor och farfar. Vi brassade tacos till 11 personer. Det är alltid lika härligt!  Det blir trångt och varmt i köket och planerna på att bygga om köket kommer på tal varje gång, men sen, efter sista diskmaskinen är körd, lägger sig ändå lugnet över huset.
Mitt i allt kom bästa mamman från Sst med presenten med stort P - en drejskiva med lera - jippi. (Det tyckte inte pappan i vår familj när leran skvätte överallt.)
 
 
Igår förfirade vi mannens inträde i medelåldern med god mat och ett vildsint parti TP tillsammans med farbröderna och fina L och L! Tack så mycket för en härlig kväll!
 
 
 
 


Idag är det värsta tövädret i vår lilla stad. Det har lilla S och jag firat genom att bygga en vampyrsnögubbe. S bidrog med ljudeffekter under bygget.

Ha nu en jättefin nyårsafton alla fina! Var rädda om varandra och spara smällandet till midnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar