lördag 4 augusti 2012

På resa

Vi är på resa. Vi ska ta oss från Luleå i norrbotten till Timmernabben i Småland. Vi ( jag å mannen) hade en plan. Det hade barnen också - men inte samma plan.. Vi såg lilla s stora favorit Ulrik munter och sen drog jag och mannen hem och packade och städade till mitt i natten.

0400 ringde väckarklockan för färd söderut. 0405 var barnen påklädda och lyckades hitta barnprogram på tv(!). Vi tänkte att de skulle sova så där ner mot Sundsvall i alla fall. Nå det var där planerna gick isär... Barnen sov mellan Piteå och Skellefteå, en timme ungefär..

Vi blåste på ner till Edsbyn där vi hann se både bandymecka och blev invigda i fönstertillverkningens sköna konst. Där fick vi också välförtjänt vila, god mat och en fotbollsmatch som sent ska glömmas!

Nu njuter vi på en liten camping i borensberg, alldeles vid Göta kanal. Här har vi badat, spanat in en näbbmus och tagit det lugnt.

Imorgon är det dags för sista etappen där vi hoppas få se: trasiga huset ( braehus) polkagrisar, jönköping, vinka till Emil i hans lönneberga och sen, framåt kvällen äntligen landa i nabben hos Mommo å moffa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar