söndag 16 oktober 2011

resultatet

Jag har ju tidigare skrivit om mitt pysselprojekt modell större. Tada! Här är resultatet - ett kort/album över fina Ms tid på jobbet. Det hann blir 42 år på samma ställe - klart det inte ryms i ett ynka lite kort.

Basen är ett chipibordalbum i texten FRIEND
Första sidan är prickigt papper från gömmorna tillsammans med band i form av en blomskälk och pappersblommor. I mitten av pappersblomman en pin med länsvapnet.

Lite musikbilder från 1969 - kolla in vilka svärmorsdrömmar!
Brun cardstock. De vita sömmarna är målade med sakura-penna. Texten under bilden är präglad med en dymomaskin som är från samma år som bilden. Andra sidan ett papper med utskurna löv. I dessa bilder på gamla kollegor. Texten präglad med samma dymo - på riktig dymotejp. Bandet från gömmorna.


Pepper från görmmorna, texten utrskuren med cuttlebugen. Stämplad text på bandet. Den bruna bården är Martha Stewarts edge-punch.
Mera papper från gömmorna - man kan ana att de är ganska stora de där gömmorna :-)

Texten med sakurapenna och glossy accent. Cirklarna utskurna med cuttlebugen och bokstäverna är stämplande och embossade. Tagen har fått en ny yta för att texten ska synas bättre. Bakom tagen en påfågelsfjäder från ett trasigt örhänge. Bandet från en bandaffär på söder i Stockholm.
närbild
Ett gäng landshövdingar på en bit wellpapp. Kanterna chalkade med color box chalk - dark brown. Spindlarna är stämplade och tråden ritad med tuschpenna.

Baksidan. En underbar ren från stämpelgården och textstämpel från reprint. Pappersblommor och blad från de berömda gömmorna.

Festföremålet var mycket nöjd med sin tripp längs minnenas allé. Hoppas det var till någon inspiration! Nu blir det en sväng med söndagspumning efter en lång dag ute i det underbara vädret! Tack familjen T för att vi ficka vara med i er kaos. Det kommer att blir super när det är färdigt - alltihop! Härda ut så får ni vara stolta!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar