söndag 4 september 2011

höstmys

När hösten kommer vill jag blanda ut det vita med lite färg. Den här härliga chiliplantan har jag köpt till fönstret på jobbet. Där kan man verkligen behöva lite färg som piggar upp ibland. Här har det varit en fridfull helg. Det har småregnat hela helgen, men det hindrade inte att vi alla fyra + granntjejen tog oss ut på ett par ordetliga prommisar med doggen. På förmiddagen var vi också förbi scoutstugan en sväng och kollade in vad som finns i en scoutstuga... Där fanns det många spännande grejor.. På eftermiddagen tog vi en sväng ner på kullarna bakom våra hus. Där kastade vi boll med Frick och tjejerna fick gömma sig i skogen och hunden fick leta rätt på dem - mycket uppskattat hos både hund och barn.


"Kasta bollskrället då för sjutton!!!" Frick har helfokus på bandybollen. (Det är den enda boll han inte biter sönder på första kastet)


Lilla S kunde ju inte låta blommorna förbli oplockade och var tvungen att modella lite framför kameran..
Idag har världens bästa svärisar varit förbi en sväng - det är alltid lika uppskattade besök. Barnen och hunden är i extas när de kommer - man kan tillochmed bli så glad att man kissar en skvätt på bästa faffa :-)

Ha en skön söndag och ladda batterierna inför nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar