söndag 20 februari 2011

en hund, en tokig unge och en föraning om våren

Sköna söndag!

Idag har vi haft en föraning om vår i den öfvre delen av vårt avlånga land. Mommo och moster kom med flyget från Södra Sverige i fredags. Staden vi bor i bjöd på ett vacker sken och en vårvarm temperatur av -28 grader. Det hördes ett och annat suck och stön :)

Idag är det faktiskt betydligt ljuvare väder och det var en riktig njutning att vara ute. Jag hann ratta Lilla Bilen en sväng till återvinningen med veckan samling av skräp. Vi tänkte glad i hågen att vi skulle hämta barnens skidor på världens bästa förskola men någon omtänksam person hade låst in skidorna i garaget så vi fick åka tomhänta hem.

Jag och mamsen och systern bestämde oss för att göra staden osäker medan mannen agerade hemmapappa med alla barnen. Det var ganska lungt på staden och vi fick oss en del shoppat. Det är ju högsäsong på barnkalas så det gäller att bulla upp med en och annan present för oväntade tillfällen så man slipper paniken med stort P när kalasdagen närmar sig.

Dessa underbara skor var jag tvungen att ta med mig hem. De är ju schnyggast till allt!

H&M 199 kr

När vi kom hem hade huset invaderats av världens bästa barnaskara. I dörren möttes vi av äldsta dottern med världens största leende på läpparna. Hunden med stort H var hos oss och - eftersom bara pappa var hemma- var han inne i huset! Sigge var inte riktigt lika nöjd. Han gjorde sitt bästa för at visa att han var en Mycket Missnöjd Katt, men det hjälpte inte mycket och han blev resolut instängd i sovrummet. Ungen var däremot mycket lycklig och det hela blev ännu bättre när vi följde med hela sällskapet en bit på väg hem och hon fick hålla i kopplet och busa med den älskade hunden.

Nu laddar vi för en ny vecka med nya utmaningar. Först djursjukhuset och imorgon stallet.

Ha en skön söndagkväll allihop!1 kommentar:

  1. Ha en skön vecka och nu hoppas vi på vår på riktigt.
    AC

    SvaraRadera