måndag 11 maj 2015

allltför länge sedan

Alltså tiden - var tar den vägen? Alldeles nyss var det vårvinter, snö och påsken låg framför oss. 
Nu är Han död, begraven, uppstånden och snart på väg till himlen. Under tiden har snön smält (nästa i alla fall) vi har blivit hemmansägare, sålt ett hus och är ständigt på väg.

Flyttlasset går, i alla fall delvis, inom två veckor. Vi längtar och väntar. Under tiden försöker vi läsa på om pumpar och stödrätter och allt vad det innebär. Barnen sitter på internet och spekulerar i vilken häst vi ska köpa ( "när vi får en häst" inte "om vi får en häst"). Huset fylls av kartonger och allt det där man behövde det var helt sonika nerplockat och undanstuvat. 


Skuggan håller på med en sidokarriär som läshund - här är det S:s läxa som som ska läsas. Annars är det mest spår och fågeljakt i huvudet på den här. Bada är också en trevlig sysselsättning tycker Skuggan. Det gör absolut ingenting att det är geggigt eller isigt. 


Ungefär så här långt har sommaren kommit i norra Sverige. Det är knappt torrt, man kan ana musöron på träden och tussilagon blommar. Vi har ett tag kvar till häggen blommar.



Helgmys hos oss är grillning i skoterstugan. Ibland på egen hand och ibland med finaste vännerna. Förhoppningen är att även stora killar gillar kvällsgrill :)


Jodå det är tur att maken har långa armar så vi kan få till en groupie 


Alldeles snart tar vi ett nytt kliv i livet. Det är med blandade känslor. Man måste ju byta tidning, lära sig en ny kommunpolitik, hitta till badhuset, lära känna nya vänner och en massa annat. Samtidigt vill man ju inte tappa taget om alla fina vänner vi har kvar hemma på vår gata i stan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar