söndag 11 maj 2014

Fotoutmaning - I blom


Häruppe i Norrbotten är det ju inte så mycket mer än krokus och tussilago som blommar än, men snart då blommar det både här och där. Här kommer några bilder på den där tiden just innan det börjar blomma. Tjejerna har gjort skyltar så pappa ska veta var det vad växer och vad det växer. (fast jobbgubbar vet jag inte om jag vill att det ska växa upp...)

Här är resultatet av gårdagens loppisrunda Älvsbyn-Boden. Lite Martiniglas till stugan, ett nytt grönt fat, en glasburk och en kaffepanna. Alltihop för 200 spänn.


Idag har vi tagit en heldag i skogen med en hel hög fina scouter. 13 patruller släppte vi iväg över Hertsön, alla kom tillbaka och det var riktigt trevliga tävlingar. De fina märkena visar att jag nog måste köpa en sån där sats med stansar från Biltema!


Ha en skön söndag och marsch pannkaka in här och titta på fler bidrag i utmaningen.

7 kommentarer:

 1. Bra tolkning av dagens tema! Bor man som jag nere vid Sydkusten där rabarbern redan gått i blom, så kan behöva bli påmind om att Sverige är ett avlångt land och det är stor skillnad på hur långt våren kommit upp i norr!
  Ha det gott!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Hi hi! Tror nog att ett gäng jobbgubbar kan vara bra att ha ��.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Viktigt med tydliga skyltar om vad som ska komma upp.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Ja tänk vilken skillnad vi har vart vi bor i landet. men snart står blomsterprakten härligan till även hos dig

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 5. Fin tolkning.inte lätt med blommor när ni bor så högt upp.i landet. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Jobbgubbar - så gulligt! :)
  Och tänk vilken skillnad det är ändå, i vårt avlånga land. Här nere blommar syrener för fullt, även äppelträden....däremot har körsbärsträden redan blommar över.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig tolkning av temat i blom. Åse

  SvaraRadera